clustering, samen sta je sterker

Onder clustering verstaan wij het samenbrengen van ondernemingen met als doel, het als een geheel optimaliseren van de vindbaarheid en dit in hoofdzaak op het medium internet. Dit alles zonder dat de ondernemers c.q. zelfstandig werkenden zich op een of andere manier ergens aan hoeven te binden op wat voor manier dan ook.Het is niet meer en niet minder als het gezamelijk optimaliseren van het vindbaar zijn voor de potentiele klant.

werkwijze (op een website adverteren)

Deze werkwijze kan het hoofd bieden aan de versnippering en chaos op het internet als het gaat om het inspelen van de gemakzucht van uw klanten.Want denkt u nou maar niet dat uw klanten zich erg lang bezig zullen houden met waar en van welke onderneming zij hun gewenste produkt gaan kopen.Als u niet snel en gemakkelijk gevonden kunt worden zijn er vele anderen welke met alle plezier uw handel overnemen.

samenwerken ivm. adverteren

En daar ligt dus eigenlijk ook de kracht van clustering,als wij in staat zijn de potentiele klanten naar ons toe te trekken dan bent u (lees uw onderneming) degene welke zaken doet en niet al die anderen met dezelfde soort produkten.

Dit is eigenlijk de kern waarom het uiteindelijk allemaal draait